O nama

O nama

Obrt cipela Strugar je renomirani proizvođač ručno rađenih cipela po mjeri od najboljih i najfinijih prirodnih materijala sa 50 godina rada i iskustva.

A sve je počelo prije pola stoljeća, 1967. godine kada je gospodin Alojz Strugar, majstor cipelarstva, otvorio obrt u glavnom gradu Hrvatske, u Zagrebu, u najdužoj zagrebačkoj ulici grada, u Ilici 33.

I od tada mjastorska radiona nije mijenjala lokaciju, u načinu proizvodnje se mijenjalo vrlo malo – mijenjala se samo moda gdje je majstor Strugar neprestano bio u samom vrhu ćemu svjedoče i desetljeća stare knjige mjera i narudžbi stalnih i poznatih kupaca koji se neprestano vraćaju.

Danas obrt vodi g. Neno Strugar najstavljajući obiteljsku tradiciju gdje nije primarna količina proizvedenih pari cipela već kvaliteta ručnog rada i zadovoljstvo kupaca.

Ništa manje pažnje ne poklanja se ni modnim trendovima tako da u salonu u Zagrebu možete naručiti ono što se i trenutno nosi u Beču, Parizu, Londonu. Dokaz kreativnosti naših majstora je i sve veći broj stranih kupaca koji posjećuju Zagreb a obavezno dođu i u salon te naručuju moderne, udobne i trajne cipele sa znakom – Strugar.

 Cipele Strugar odavno su postale brand koji s ponosom gradimo i dalje.